Táblák | Feliratok | Reklámtechnika

Hírlevél feliratkozás
Taposásálló feliratok

Munkavédelmi padlójelölések raktárcsarnokokba, gyártósorokra, üzemekbe, laboratóriumokba

Taposásálló feliratok, piktogramok gyártását és telepítését is vállaljuk. Nagy belső terek, nagy belső magasság esetén a hagyományos táblázási megoldások oszlop vagy falfelületek hiányában nem jöhetnek szóba, ezért érdemes lehet a padlón elhelyezni a szükséges jelöléseket.

Alábbi termékeink kiválóan alkalmasak akár erősebb gyalogosforgalomnak kitett helyszínekre is. Targoncaközlekedés helyszíneire viszont nem ajánljuk. Méretek, színek, feliratok, piktogramok tetszőlegesen meghatározhatók, bármilyen egyedi igény megvalósítható.

Telepítéskor a felületnek simának, por-, zsír-, szennyeződésmentesnek, száraznak kell lennie.

Kérje ajánlatunkat elérhetőségeinken, vagy a [email protected] e-mail címen.

Taposásálló feliratok

Taposásálló feliratok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Webáruház ismertető

Webáruház ismertető

Ha külön oldalon szeretné ezt az ismertetőt olvasni, kattintson ide!

Amennyiben az alábbiakban nem kap választ kérdésére, küldje el emailben: [email protected]


Miben másabb az új tabla.hu, mint a régi?Reményeink szerint jobban áttekinthető, szebb, letisztultabb, valamint a keresett tábla vagy termék gyorsabban megtalálható, mint eddig bármikor. Ebben segítséget nyújt a bal oldali menüsáv, ahol tábláink és termékeink kategóriák szerint csoportosítva érhetők el.

 

A nyitóoldalon a jobb oldali oszlopban található a „Kiemelt kategóriák”, ahol közvetlenül néhány fontos termékcsoportunkra ugorhatnak.

 


Nem kategóriák szerint szeretnék keresni

 

Amennyiben konkrét terméket vagy feliratot keres, az oldal tetején található Kereső mezőben kezdjen el gépelni. Gépelés közben egy legördülő listában rögtön jelennek meg találatok, ha szerencséje van, itt már látható a keresett termék, amire rákattintva a termék információs oldalára juthat. Ha szeretné a keresés eredményeit listaszerűen megjeleníteni, nyomjon „Enter”-t gépelés után.

 

Vásárlás

 

Bejelentkezés vagy regisztráció nélkül is nyugodtan kezdje el a vásárlást! Ha végzett a rendelés összeállításával, a Kosárra kattintva továbbhaladhat a Pénztárhoz, ahol megadhatja a számlázási, szállítási adatokat, egyúttal regisztrálhat vagy vásárolhat regisztráció nélkül is, vagy amennyiben már regisztrált ügyfelünk, itt bejelentkezhet, mielőtt leadná a rendelését.

 

Nem találom a keresett táblát!

 

 

Elképzelhető, hogy elütött valamit! Próbálja meg újra beírni! De az is lehet, hogy nincs ilyen sorozatban gyártott ternékünk. Ebben az esetben kérjen ajánlatot az Önhöz közel eső Táblaboltunktól, vagy az [email protected] e-mail címen!

 


Fontos tudnivaló:

 


Amennyiben Ön regisztrált felhasználónk, frissítenie kell jelszavát!
 Mikor először próbál bejelentkezni megújult webáruházunkba, a rendszer nem fogja beengedni, helyette kattintson a “Jelszó emlékeztető” linkre! Ezután kapni fog egy e-mailt. Kattintson az e-mailben található linkre, és frissítse jelszavát!

x