Barion Pixel

Táblák | Feliratok | Reklámtechnika

tabla.hu

Tevékenységeink

Tábla bérlés

Jelenleg bérelhető tábláink: utánvilágító menekülési útvonaljelző táblák szabadtéri rendezvényekre

Válassza bérlési lehetőségünket szabadtéri rendezvénye biztosítására! Termékünk megfelel „A belügyminiszter 54/2014. (XII. 5.) BM rendelete az Országos Tűzvédelmi Szabályzatról”-ban foglaltaknak.

 

Technikai paraméterek:
– méret: 1200x600mm
– alapanyag: horganyzott lemez+utánvilágító bevonat+mágneses piktogram és nyilak a tetszőleges irány beállításához
– a tábla 8 ponton furatolt, hogy szinte minden rögzítési megoldással telepíthető legyen

 

Jogszabályi háttér: Szabadtéri és kiemelt szabadtéri zenés, táncos rendezvények – OTSZ kivonat

Kérje személyre szabott bérlési ajánlatunkat értékesítési pontjaink bármelyikén vagy az alábbi e-mail címünkön: [email protected]

Bérleti díjainkat meghatározza a táblák mennyisége és a bérlés időtartama.

 

Menekülési útvonaljelző
Menekülési útvonaljelző

Egyedi gyártású termékek

Üzemi jelzések, biztonságtechnikai táblák, egyedi tartalmú táblák

 

Amennyiben webáruházunkban nem találja az Önnek megfelelő terméket, vagy méretben szeretne eltérőt, esetleg teljesen egyedi táblát, feliratot szeretne gyártatni, kérje Önhöz legközelebb eső Táblaboltjaink segítségét, vagy küldjön írásos ajánlatkérést e-mail címünkre: [email protected]


Többek között vállaljuk speciális munkavédelmi és biztonságtechnikai jelzések, összetett táblák, üzemi utasítások igény szerinti gyártását is. Elkészítjük a termelési folyamatok szervezéséhez és jelöléséhez szükséges feliratokat és táblákat, az üzemi körülményekhez és követelményeknek megfelelő kivitelben. Szakmai tapasztalatunkkal és anyagismeretünkkel segítünk elképzelései szakszerű megvalósításában.

 

Amennyiben egyedi tábla vagy felirat gyártására kér ajánlatot, kérjük az [email protected] e-mail címre küldje el az alábbi adatokat:

Alapanyag

Ha nem tudja milyen alapanyagot válasszon, kérjük adja meg a felhasználás körülményeit (kültér/beltér, oszlopra/kerítésre/falfelületre lesz rögzítve), melynek ismeretében fogjuk ajánlani Önnek a legmegfelelőbb anyagot. (általánosan használt alapanyagainkat itt megtekintheti)

Méret

Gondolja végig mekkora hely áll rendelkezésre a felirat vagy tábla elhelyezésére. Amennyiben helyszűke nem áll fenn és hirtelen nem tudja a tábla méretét meghatározni, küldje el nekünk, hogy kb. milyen távolságról szeretné felismerni, olvashatónak látni a feliratot. Segítünk a méret meghatározásában.

Piktogram

Amennyiben szeretne a szöveg mellé rajzos ábrát is, kérjük jelezze. Ez lehet szabványos, vagy egyedileg tervezett piktogram. Utóbbi esetében kérjük vázolja fel elképzelését. (Figyelmeztető jelek esetében létezik „Általános veszély” jelentésű piktogram, Rendelkező jelek esetében „Általános utasítás” jelentésű piktogram, tűzvédelmi tájékoztató jelek esetében pedig „Tűzoltás eszközei és berendezései” jelentésű piktogram.) Szabványos piktogramok felhasználásakor hivatkozzon a webáruházunk megfelelő termékére.


Szöveg

Kérjük ne felejtse el megadni a tábla vagy felirat pontos szövegét. Jelölje meg a kívánt kiemeléseket, és egyéb kéréseit.
 

Keret
Kérheti, hogy a feliratot ellássuk kerettel is, ebben az esetben adja meg a kívánt keret vastagságát, színét.

 

Sarkítás
Indokolt esetben kérje a tábla sarkítását, mely esztétikus és biztonságos.

 

Furat
Kérése esetén a táblát furatokkal látjuk el négy sarkán. Adja meg a furat átmérőjét, valamint a furat középpontjának a tábla szélétől mért távolságát.


Szín
Általános szabályok a színek használatára:
Biztonsági jelek esetében:
Tiltó jel: olyan biztonsági jel, amely veszélyes magatartást tilt (szín: vörös)
Figyelmeztető jel: olyan biztonsági jel, amely valamely veszélyforrásra hívja fel a figyelmet (szín: sárga)
Rendelkező jel: olyan biztonsági jel, amely meghatározott magatartást ír elő (szín: kék)
Elsősegély- vagy menekülési jel: olyan biztonsági jel, amely a vészkijárat helyét, az elsősegélynyújtó helyre vezető utat vagy valamilyen mentési eszköz elhelyezését jelzi (szín: zöld)
Tűzvédelmi tájékoztató jel: olyan biztonsági jel, amely tűzvédelmi berendezés, eszköz vagy tűzoltó készülék elhelyezését jelzi (szín: vörös)

Vörös biztonsági szín jelentése:
 tiltás, veszély, tűzvédelmi berendezés/eszköz/anyag (pl. veszélyes magatartás, Állj, üzemszünet, vészkikapcsoló, menekülés (mentés) hely)
Sárga biztonsági szín jelentése: figyelmeztetés (pl. figyelem, vigyázat)
Kék biztonsági szín jelentése: rendelkezés (pl. meghatározott magatartás vagy tevékenység, egyéni védőfelszerelés kötelező)

Zöld biztonsági szín jelentése: vészkijárat, menekülési útvonal, elsősegély, veszélymentesség (pl. ajtók, kijáratok, utak, eszközök, helyek, visszatérés a normális állapothoz)

 

Jogszabályi előírás nélküli esetekben szabadon választhat a színek között.

 

Mennyiség
Kérjük jelezze levelében, hogy az Ön által megadott táblából hány darabra lenne szüksége. 
 
Rögzítés
Amennyiben ismert a rögzítés helye, kérésére javaslatot teszünk a legcélszerűbb módszerre.

Igénybevétel
Különleges igénybevétel esetén javaslatot teszünk a tábla anyagára, az elvárásnak megfelelő technikára és a rögzítésre vonatkozóan (savas-lúgos környezet, poros munkahely, tiszta tér technika, vizes/párás helyek, alacsony és magas hőmérsékletű helyiségek).

Szállítás
Lehetősége van az elkészült termékeket személyesen és ingyenesen átvenni előre egyeztetett Táblaboltjainkban, illetve térítés ellenében csomagküldő szolgálattal házhoz szállíttatjuk Önnek. Kérjük jelezze melyik opciót választja.
 

Kerékpáros táblák gyártása és telepítése

Kerékpár, bicikli

Kérjen ajánlatot tőlünk, amennyiben kerékpáros utak táblázására van szüksége!

 

A táblák készülhetnek alumínium szendvicslemez, vagy horganyzott lemez alaptáblára, fényvisszavető vagy nem fényvisszavető felületre, rögzítésük történhet átmenő csavarokkal vagy csaphegesztett, szemből nem látható módon.

 

A táblák különböző átmérőjű oszlopokra, bilincsekkel kerülnek rögzítésre. Vállaljuk az oszlopok telepítését is az ország egész területén.


Igény esetén segítünk a felmérésben, tervezésben, vállaljuk az elkészült táblák telepítését is, akár a burkolatjelek felfestését is.

 

 

Kérje ajánlatunkat!   

 

Gál Attila   

+36 30 626 7866   

[email protected]

Adattáblák

Adattábláinkat az alábbi gyártási technológiákkal készítjük:
– szitanyomtatás
– mechanikus gravírozás
– lézerjelölés,

az alábbi alapanyagok választásával:
– öntapadó anyagok
– műanyagok
– porszórt, horganyzott lemez
– alumínium
– rozsdamentes acél
– réz

Milyen típusú adattáblára van szüksége? Kollégáink segítenek Önnek a megfelelő technológia kiválasztásában! Kérje ajánlatunkat és szakmai segítségünket e-mailben: [email protected] vagy telefonon: +36 30 457 7236

 

Autómosók táblázása, dekorálása

Autómosó

Vállaljuk autómosók teljes táblázási, feliratozási munkáit. A helyszíni felmérést és egyeztetést követően, árajánlat és látványterv egyeztetés után legyártjuk a táblákat, feliratokat, majd azokat igény esetén szakszerűen telepítjük is.

 

Egy autómosó beüzemelése esetén szükség lehet többek között

 

– munkavédelmi táblákra, eszközökre, 

– tűzvédelmi táblákra, eszközökre,

– ideiglenes forgalomterelési eszközökre,

– házirendre, melynek megírásában is segítünk,

– KRESZ táblákra, oszlopokra,

– burkolati jelfestésre,

– közlekedési panoráma tükörre,

– egyéb eszközökre és feliratokra

 

Kérje felmérésünket és helyszíni segítségünket! 

 

Gál Attila   

+36 30 626 7866   

[email protected]

Utcanév- és házszámtáblák

Magyarország egyik legnagyobb utcanév-, és házszámtábla gyártói vagyunk, köszönhetően komplex szolgáltatásunknak, valamint versenyképes árainknak. 

 

Szerződött ügyfeleink részére vállaljuk a település táblázással érintett területeire vonatkozó helyszíni felmérést a hiányzó vagy cserére szoruló táblák számáról, pontos elhelyezkedéséről. A táblák gyártásán túl vállaljuk a telepítési munkálatok elvégzését is. A kihelyezett táblákat fényképekkel dokumentáljuk, melyeket a projekt zárultával ügyfeleink részére bocsátunk. A megrendelést megelőzően az igényeknek megfelelően látványterveket küldünk, kérésre mintadarabot biztosítunk. Táblatípusainkról érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

 

Egyedi kivitelű utcanévtáblák


Az utcanévtáblák legfontosabb feladata az információ átadása. Viszont lehetőség van ezt az információt egyedi arculatnak megfelelően is átadni. Akár a település címerét is meg tudjuk jeleníteni, illetve a tábla színvilágát is elképzeléseihez tudjuk igazítani.

Tudatosan törekszünk arra, hogy a technológiai hátteret megteremtve minden próbát kiálló, rendkívül tartós utcanévtáblákat tudjunk gyártani. Ezt bizonyítja több tízezer kihelyezett utcanévtáblánk országszerte, valamint visszatérő ügyfeleink bizalma. Immár több, mint 25 éve állunk partnereink rendelkezésére, biztosítva ezzel a folyamatosságot az arculati kialakítás, valamint a gyártás terén.

 

Kapcsolódó termékeink:

 

Gyártjuk a települések információs rendszereinek többi elemét is: települések üdvözlőtábláit, kihelyezett turistatérképeket és tájékoztatókat, utca- és intézmény előjelző rendszereket.

 

Utcanév tábláink a webáruházban
Házszámtáblák a webáruházban
Házszámtáblák utcanévvel a webáruházban

Vonaljelölő festékrendszer

Vonaljelölő spray hosszútávú vonaljelölésre

 

Tartós, kopás- és szennyeződés álló tulajdonsággal. Parkolók, raktárak és gyárak udvarára, szerelőcsarnokok és gyárak padlózatára, valamint garázsbejárók megjelölésére. Építkezések, földmunkák, játszó és sportterületek jelölésére. Szinte minden felületen használható: cement, aszfalt, beton, kő, tégla, stb. A felületnek tisztának és száraznak kell lennie. Használat előtt és néha közben a palackot rázzuk föl, a golyók megindulásától kb. 2 percig. A vonal vastagsága függ a szórás magasságától. Mindig végezzen próbafújást!

 

 

 
A 750 ml-es kiszerelés kb. 35-70 folyóméter, kb. 10 cm széles vonal fújására elég, egy rétegben, jelölőkocsink használatával. Ajánlott két rétegben felhordani, 4 kerekű jelölőkocsink alkalmas a 2 réteg együttes felvitelére. Gyors, határozott mozgással hordjuk fel a 2 réteget. A lassú festékfelhordás a festék megfolyását eredményezheti. A 4 kerék biztosítja a stabil, egyenes irányú mozgathatóságot, gyors haladást.
 

2 kerekű festőkocsink alkalmas akár sportpályák íves vonalainak felfestésére is.

A festékek száradása függ a hőmérséklettől, páratartalomtól, a felhordott festék mennyiségétől, általános elmondható, hogy 30-90 perc elteltével a festék járható.

Színek: fehér, sárga, piros, narancs, zöld, kék, szürke, fekete, rózsaszín

 

 

Felhordáshoz ajánljuk a jelölőkocsit, mely megvásárolható, vagy kölcsönözhető! Érdeklődjön boltjainkban!

 

 

Tartós vonaljelölőink mellett ajánljuk figyelmébe a „KRÉTA SPRAY” termékcsaládot, mely kifejezetten rövid ideig tartó felfestést tesz lehetővé, megkönnyítve sportesemények, kiállítások, rendezvények, futóversenyek, stb. ideiglenes felfestéseit. Tekintve, hogy a festék nem mérgező a növényekre, kertek, gyepek festésére is alkalmas sportesemények (foci, golf, stb.) céljából.

 

Vonaljelölő festékrendszer

 

Webáruházunkban megtekintheti a teljes termékválasztékot.

 

Kérjük vegye figyelembe, hogy ez a típusú festékfelhordás tartósság szempontjából elmarad a speciális közúti burkolatjel festésektől. Amennyiben szakszerű közúti burkolatfelfestésre kérne ajánlatot, kérjük írjon a [email protected] e-mail címre!

 
 

MENEKÜLÉSI TERVEK készítése

Menekülési terv

Menekülési tervek készítése – komplett szolgáltatás  

2015. óta az Országos Tűzvédelmi Szabályzat és a hozzá kapcsolódóan megjelent Tűzvédelmi Műszaki Irányelvek minden eddiginél jelentősebb hangsúlyt fektetnek a menekülési útvonalak biztosítására, jelölésére és ehhez kapcsolódóan MENEKÜLÉSI TERV készítésére. 

 

Teljes szolgáltatást nyújtunk a MENEKÜLÉSI TERVEK elkészítésében, gyártásában és kihelyezésében, az ország egész területén.
A részletekkel, árakkal kapcsolatban kérje ajánlatunkat most!

 

[email protected]

 

 

Hajózási táblák készítése

Készíttesse el velünk hajózási tábláját!  

 

A közúti közlekedés szabványos tábláinak gyártása mellett vállaljuk a vízi közlekedés tábláinak gyártását is. Ez magába foglalja pl. a kishajók jeleinek gyártását, vagy a vízi közlekedés útvonalain található táblák és tartószerkezetek gyártását is.

 

A kishajók azonosító jelei

 

1. A kishajó hivatalos nyilvántartási jelét köteles viselni; ha ilyen jel nincs előírva, a következőket kell felvinni:

a) név vagy jel; és

b) a hajó tulajdonosának neve és lakhelye.

2. Az 1. bekezdés a) pontjában megadott nyilvántartási és azonosító jeleket a hajó külső részén, jól olvasható, letörölhetetlen, legalább 10 cm magasságú latin betűkkel kell feltüntetni, amikor letörölhetetlennek tekinthető az olajfestékkel készített felirat. Ha a hajónak nincs neve, illetve jele, annak a szervezetnek a nevét (vagy szokásos rövidítését) is, amelyhez a hajó tartozik, ez után szükség esetén fel kell tüntetni a hajó számát.

3. A hajó tulajdonosának nevét és lakhelyét jól látható helyen, a hajó belső vagy külső részén kell feltüntetni.

4. A hajó csónakjának belső vagy külső oldalán csak a hajó nevét kell feltüntetni, kiegészítve szükség szerint a tulajdonos azonosítását lehetővé tévő egyéb adatokkal.

 

A vízi közlekedés jelzései

 

A jelzések típusai:

A) tiltó jelzések
B) kötelező jelzések
C) korlátozó jelzések
D) ajánló jelzések
E) figyelmeztető jelzések
F) kiegészítő jelzések

 

Kérje tanácsunkat, ajánlatunkat: [email protected]

 

 

Mozgáskorlátozottak várakozóhelyének kialakítása

Mozgáskorlátozottak várakozóhelye

Az alábbiak szükségesek a mozgáskorlátozottak várakozóhelyének kialakításához (a megnevezésre kattintva a termékhez vezetjük):

 
Mozgáskorlátozottak várakozóhelye KRESZ tábla 
600×600 mm, horganyzott lemez + fényvisszavető fólia EG 1 db
 
60-as csőhöz, alumínium, 3 db
 
350×175 mm, horganyzott lemez + fényvisszavető fólia EG, 1 db
 
60×3500 mm, horganyzott acél, 1 db
 

Akadálymentes parkoló festősablon PVC vagy alumínium szendvicslemez kivitelben
1000 x 1000 mm, PVC vagy alumínium szendvicslemez, 1db

 

A fenti paraméterektől el lehet térni. Akár vastagabb KRESZ oszloppal, akár nagyobb táblával, erősebb fényvisszavető képességű fóliával, más kiegészítő táblával is kivitelezhető a várakozóhely, a mindenkori szabályozást figyelembe véve.

 

A felfestést a burkolatnak megfelelő festékkel végezze, vagy bízza ránk! Vállaljuk útburkolati jelek ipari felfestését, oldószeres vagy thermoplasztikus kivitelben. 

 

Ha kérdése merülne fel, kérje tanácsunkat, ajánlatunkat: [email protected]

 

Irodai tájékoztató rendszer

Exkluzív, cserélhető, eloxált alumínium irodai tájékoztató rendszerek

 

Az egyszerűbb, PVC vagy szendvicslemez alapú fix felirati táblák mellett kínálatunkban megtalálhatók az exkluzív, rendkívül esztétikus, eloxált alumínium felületkialakítású, cserélhető feliratú irodai tájékoztató rendszerek is.

 

A „SlimSlatz”, valamint a „CoSign” típusú rendszereink nagy előnye az esztétikus megjelenés mellett a cserélhetőségük.
Míg a SlimSlatz rendszer inkább az exkluzivitást tartja szem előtt, plottervágott betűkkel, digitális nyomtatással, vagy akár gravírozással is elláthatjuk a táblákat, addig a CoSign rendszer erőssége az a kialakítás, hogy a feliratok házon belül, saját nyomtatóval is elkészíthetők, azok könnyen behelyezhetők a sínekbe.

 

A SlimSlatz rendszerek feliratozását rendszerint üzemi körülmények között mi készítjük (plotterezés, nyomtatás, gravírozás), a változások miatti későbbi gyártást is mi végezzük. Rendszerünk tárolja a már gyártott feliratokat, gyártási információkat, így az akár évekkel későbbi pótlás is zökkenőmentesen megoldható ugyan olyan kivitelben.
A CoSign rendszerek feliratait jellemzően a megrendelők nyomtatják és helyezik el a táblákban, de ez a rendszer is lehetőséget biztosít gravírozott és nyomtatott feliratok készítésére.

 

Ívelt rendszerünk alkalmas akár A5, A4, A3 méretű, házilag gyártott feliratok elhelyezésére is.

 

Kérje ajánlatunkat!

 

Jelzőszalagok

Egyedi kordonszalagok és jelzőszalagok gyártása

 

Kínálatunkban megtalálhatók az egyedi gyártású jelzőszalagok, melyeket ajánljuk többek között sportrendezvények, építési- és munkaterületek, útvonal jelölések, építkezések jelölésére.

 

Időszakos elkerítések ideális megoldása a kordonszalag:
– többször használható
– tájékoztatást nyújt a terület teljes határán
– kihelyezése külön eszközt nem igényel
– használata szakképzettséget nem igényel
– gyorsan kihelyezhető és visszabontható
– reklámozási felület
– mozgó felület, így jobban észlelhető

 

Alapanyag: 75 vagy 100 mikronos PE (Nem műanyag)

 

A minimum rendelési mennyiség: 100 folyóméter.

 

További információkért, árajánlatért keresse értékesítési pontjainkat!

 

Webáruházunkban megtekintheti közkedvelt, azonnal elvihető termékeinket (ADR, Gázveszély, Vízmű, Sárga/Fekete, Vörös/Fehér, Sárga).

Természetvédelmi hatósági táblák

Magyarországon a védett természeti területek létrehozásával majdnem egy időben jelent meg az igény a védett természeti területek természetvédelmi táblával való megjelölésére. A védett természeti, táji és kultúrtörténeti értékek megismerése és megóvása érdekében a védett természeti területek és a Natura 2000 területek természetvédelmi hatósági táblával való megjelölése a következő természetvédelmi célokat szolgálja:

 

– jelöli a védett természeti terület és a Natura 2000 területi határát
– tájékoztat a védett természeti terület kategóriába sorolásáról (pl. nemzeti park, tájvédelmi körzet) és a főbb korlátozásokról
– felkelti a természetjárók és a kirándulók figyelmét
– növeli a természetvédelmi őrzési feladatok eredményességét
– elősegíti a jogi védelem eszközeinek alkalmazását

 

A természetvédelmi táblák a vonatkozó törvény szerint három kategóriába sorolhatók:
a) természetvédelmi hatósági táblák
b) természetvédelmi tájékoztató táblák
c) természetvédelmi eligazító táblák

 

Természetvédelmi hatósági tábla
A Magyar Köztársaság címerével, a természetvédelem emblémájával és felirattal ellátott, ovális alakú természetvédelmi tábla, amely tájékoztat a természetvédelmi oltalom, valamint a természetvédelmi hatósági felügyelet meglétéről, ezenkívül korlátozást is tartalmazhat.

 

A táblák általános követelményei:
– időjárás-állóság
– színtartóság
– törés- és ütésállóság
– utángyárthatóság
– esztétikus megjelenés
– felismerhetőség és olvashatóság
– figyelemfelkeltés

 

A természetvédelmi hatósági táblák üvegszállal erősített poliészterből készülnek, 450 x 600 mm méretben, vastagságuk 2mm.

 

A táblák gyártására kérje ajánlatunkat az [email protected] e-mail címen!