Barion Pixel

Táblák | Feliratok | Reklámtechnika

tabla.hu

Tudásbázis

Letölthető termékkatalógus

Kattintson a linkre és lapozza át katalógusunkat! (Formátum: PDF, méret: 7,22MB)

 

Termékkatalógus letöltése

 

Amennyiben a katalógus nyomtatott verzióját szeretné kézbe venni, kérjük érdeklődjön Táblaboltjainkban!

Felhívjuk figyelmét, hogy Katalógusunk termékeink kivonatos verziója, a teljes választékunk, valamint naprakész információk, árak továbbra is itt a webáruházunkban érhetők el. A katalógus árakat nem tartalmaz. Amennyiben árainkra kíváncsi, kérjük keressen rá itt a weboldal tetején található keresőmezőben az adott termékre.


Ha sem a katalógusban, sem a weboldalunkon nem találja amit keres, forduljon bizalommal kollégáinkhoz!

 

Szállítási információk

Webáruházunkban feltüntetett áraink nem tartalmazzák az esetleges szállítási költséget.

Önnek lehetősége van termékeink személyes átvételére Táblaboltjainkban, vagy választhat házhozszállítási szolgáltatásaink közül is, melyet több futárszolgálattal is tudunk teljesíteni.

Szállítási díjaink az alábbiak szerint alakulnak:

Az alábbi árszabás abban az esetben érvényes, amennyiben olyan termékeket rendelt, melyek csomagküldő szolgáltatással küldhetőek. Amennyiben egy terméknél nem elérhető a csomagküldő szolgáltatás igénylése, azt a termék adatlapján, vagy a pénztár oldalon jelezzük!

  • nettó 25.000 Ft (bruttó 31.750 Ft) vásárlási érték és maximum 40 kg súlyhatárig a szállítási és csomagolási díj az alábbiak alapján alakul:

 

MPL

GLS

 

Nettó

Bruttó

Nettó

Bruttó

0-10 kg

         1 567 Ft 

         1 990 Ft 

         1 338 Ft 

         1 700 Ft 

10-20 kg

         2 354 Ft 

         2 990 Ft 

         2 047 Ft 

         2 600 Ft 

20-40 kg

         4 716 Ft 

         5 990 Ft 

         3 070 Ft 

         3 900 Ft 

         

MPL csomagautomata és csomagpont

0-20 kg

            779 Ft 

            990 Ft 

 

 

Maximális csomagolási méret: 500 x 310 x 350 mm

 

  • nettó 25.000 Ft (bruttó 31.750 Ft) vásárlási érték és maximum 40 kg súlyhatárig a szállítási és csomagolási díj DÍJMENTES
  • az utánvétkezelés díja MPL szállítás esetén bruttó 690 Ft., GLS szállítás esetén bruttó 590 Ft.

Abban az esetben, ha Ön olyan terméket vásárol, amelyet mérete, 40 kg-ot meghaladó összsúlya, vagy törékenysége miatt futárszolgálattal nem tudunk elküldeni, akkor egyedi kedvező szállítási díjat kalkulálunk, melynek elfogadása után igazoljuk vissza a rendelését.

Felhívjuk figyelmét, hogy a Táblaboltjainkban történő átvétel minden esetben INGYENES.

Webáruház ismertető

Hasznos információk a webáruház használatához


Amennyiben az alábbiakban nem kap választ kérdésére, küldje el emailben: [email protected]


Miben másabb az új tabla.hu, mint a régi?

Reményeink szerint jobban áttekinthető, szebb, letisztultabb, valamint a keresett tábla vagy termék gyorsabban megtalálható, mint eddig bármikor. Ebben segítséget nyújt a bal oldali menüsáv, ahol tábláink és termékeink kategóriák szerint csoportosítva érhetők el.

A nyitóoldalon a jobb oldali oszlopban található a „Kiemelt kategóriák”, ahol közvetlenül néhány fontos termékcsoportunkra ugorhatnak.


Nem kategóriák szerint szeretnék keresni


Amennyiben konkrét terméket vagy feliratot keres, az oldal tetején található Kereső mezőben kezdjen el gépelni. Gépelés közben egy legördülő listában rögtön jelennek meg találatok, ha szerencséje van, itt már látható a keresett termék, amire rákattintva a termék információs oldalára juthat. Ha szeretné a keresés eredményeit listaszerűen megjeleníteni, nyomjon „Enter”-t gépelés után.

 

Vásárlás

Bejelentkezés vagy regisztráció nélkül is nyugodtan kezdje el a vásárlást! Ha végzett a rendelés összeállításával, a Kosárra kattintva továbbhaladhat a Pénztárhoz, ahol megadhatja a számlázási, szállítási adatokat, egyúttal regisztrálhat vagy vásárolhat regisztráció nélkül is, vagy amennyiben már regisztrált ügyfelünk, itt bejelentkezhet, mielőtt leadná a rendelését.

 

Nem találom a keresett táblát!


Elképzelhető, hogy elütött valamit! Próbálja meg újra beírni! De az is lehet, hogy nincs ilyen sorozatban gyártott termékünk. Ebben az esetben kérjen ajánlatot az Önhöz közel eső Táblaboltunktól, vagy az [email protected] e-mail címen! 

 

Fontos tudnivaló:


Amennyiben Ön regisztrált felhasználónk, frissítenie kell jelszavát! Mikor először próbál bejelentkezni megújult webáruházunkba, a rendszer nem fogja beengedni, helyette kattintson a “Jelszó emlékeztető” linkre! Ezután kapni fog egy e-mailt. Kattintson az e-mailben található linkre, és frissítse jelszavát!

Anyagismeret

Alumínium szendvicslemez: Olyan műanyag maggal rendelkező lap, melynek mindkét oldalára egy-egy vékony alumínium réteget sajtolnak. Az így kapott lemez a műanyag magnak köszönhetően könnyű, az alu fedőrétegnek köszönhetően pedig tartós, ellenálló, szilárd és merev.

Vinil öntapadó:
 lágy PVC-fólia szilikonozott papír hordozón. Ragasztóanyaga poliakrilát. Beltéren hosszú ideig, kültéren (normál európai éghajlaton) min. 3 évig őrzi meg a belőle készült matrica az eredeti tulajdonságait. UV-sugárzással szemben közepesen ellenálló. Ragasztóanyaga idővel kikristályosodik, a fólia pedig zsugorodik hosszan tartó magas hő hatására. Alkoholos filctollal írható a felülete. Nyom nélkül visszaszedhető. A ragasztóanyagának maradványai (pl. foltbenzin) oldószerrel letisztíthatóak.

Minimális ragasztási hőmérséklet: +10 ºC (az alap hőmérséklete!). Ragasztóanyaga 24 óra után éri el a maximális ragasztóhatást. Kapható matt és fényes kivitelben is. Ragasztás előtt az alapot portalanítania és oldószerrel vagy alkohollal zsírtalanítania kell.


PVC (kemény PVC-lemez):
 Vegyszerálló: sav és lúgálló alapanyag. Anyagában és felületén is színezhető. Minimális vastagság: 1 mm. Adalékkal UV-sugárzással szemben ellenálló. –20 ºC alatt törik. Hőtágulása nagy, 2 m hosszúságú lemez esetében akár 1 cm is lehet a méretváltozás, ezért célszerű a rögzítőelemnél nagyobb furatokkal ellátni. Furatok optimális távolsága min. 10 cm, formájuk lehetőleg a tágulás irányában ovális. Max. 60 ºC hőmérsékletű helyiségben használható. Elektrosztatikus feltöltődés veszélye fennáll.


Alumínium:
 Nem vegyszerálló, más fémekkel közvetlenül nem érintkezhet. Könnyen alakítható fém: az AFV Kft. kínálatában préselt kivitelben és elektrosztatikus porszórással felületkezelt kivitel is található.


Horganyzott lemez:
 A horganyzott lemezek rendkívül időjárásállóak. A horganyréteget a kohóműben viszik fel a lemezre. Az AFV Kft. táblatermékeit a Budapesti Műszaki Egyetem bevizsgálta, és a porszórással kettős felületvédelemmel ellátott lemezek élettartamát minimum 15 évre becsülte. A porszórás nélküli horganyzott termékek általában öntapadó fólia bevonatot kapnak, ami a jó alapfelület miatt szintén rendkívül tartós információhordozó.


Fényvisszavető fólia:
A fényvisszavető fóliák közül KRESZ-tábláknál többnyire a 7 év gyártói garanciával rendelkező EG minőségű fóliát használjuk, ami a közúti tábláknál alapkövetelmény. Léteznek még a HI és a DG minőségjelű fóliák, melyek közúti alkalmazása folyamatosan növekszik. 


Utánvilágító fólia és lemez:
 Fotolumineszcens anyag. Napfény vagy meleg mesterséges fény hatására feltöltődik, sötétben fényt bocsát ki. Lecsengési görbéje nem meredek. Önmentéshez az első 20 perc a legfontosabb, amikor e termék a legnagyobb fénnyel világít. Nincs fenntartási költsége, de rendszeres szemlével ellenőrizni kell a működőképességét. Elhelyezésre vonatkozó alapszabály, hogy a veszélyhelyzetbe kerülteknek a menekülési út minden pontjáról legalább 2 feliratot kell látniuk. A feliratok felületének portalanításáról rendszeresen gondoskodni kell.

Mágnesfólia: vas felületre tapadó, könnyen eltávolítható anyag. Gépjárművek esetében a tábla teljes felületén tapadjon a karosszériaelemhez. A táblát tiszta felületen érdemes elhelyezni a karosszéria sérülésének elkerüléséhez. Jármű mosásakor a táblát le kell venni.


Polisztirol:
 beltéri műanyag, amelynek az UV-ellenállósága gyengébb a pvc-hez képest, tartós kültéri alkalmazás esetén elszíneződhet, töredezhet

Vizsgálati jegyzőkönyv minta (MSZ 9721-1:2020)

Kattintson ide a vizsgálati jegyzőkönyv letöltéséhez:

Vizsgálati jegyzőkönyv minta

 

A letölthető jegyzőkönyv az Emelőgépnapló kiadványunk mellékleteként érhető el. Emelőgépnapló kiadványunkat ide kattintva tudja megvásárolni.