Barion Pixel

Táblák | Feliratok | Reklámtechnika

tabla.hu
Munkavédelmi softshell kabát

Baross utcai boltunkban már elérhetők az őszi/téli munkaruházati termékek

Megérkeztek, ki- és felpróbálhatók őszi/téli munkaruháink Baross utcai Táblaboltunkban.

 

Többek között az alábbi termékek érhetők el (a képeken sorban megtekinthető):

 

A TOP NOVA BibPants kantáros munkanadrág tágas mellzsebével, szerszámtartó pántjával lehetőséget ad arra, hogy a legfontosabb, munkavégzéshez szükséges tárgyainkat kényelmesen magunknál tarthassuk. Ergonomikus térdkialakítása és erősített térdzsebe kényelmessé és strapabíróvá teszi ezt a kiváló minőségű munkaruhát.

 

A TOP NOVA PANTS derekas munkanadrág ergonomikus térdkialakításával biztosítja azt, hogy munkavégzés közben ne akadályozza a szabad mozgást a munkaruha, térdelő helyzetben végzett munka közben is kényelmes maradjon. Állítható a szárhossz, ezáltal a különböző testmagasságokhoz állítható.

A TOP NOVA rövidnadrág jó anyagú, strapabíró ruhadarab, ami kiválóan teljesít a nyári munkavégzés közben is. Kényelmes szabás, emelt derékrésszel. Szerszámtartó pánt és cipzáras farzseb található rajta, így ez a munkaruha ideális az olyan „szakiknak” akik az eszközeiket szeretik magukon tartani.

 

A TOP NOVA munkakabátot stílusos és kényelmes szabásvonal jellemzi. Fényvisszaverő szegélyeinek köszönhetően ennek a munkaruhának a viselője rosszabb látási viszonyok között sem marad észrevétlen. Az állítható derékalj és mandzsetta biztosítja a megfelelő komfortot munkavégzés közben.

 

A TOP NOVA softshell kabát kapucnis kivitelben készült, ideális outdoor ruházat. Kényelmes, könnyű, kiváló légáteresztő tulajdonságokkal rendelkezik, 5000 mm-ig vízálló, remek választás hűvös, szeles időjárási viszonyok között.

 

TOP BROOKLYN MID: Masszív kialakítású védőbakancs. Népszerűségét kényelmes kialakításának köszönheti.
Kompozit orrmerevítője és kevlár talplemeze miatt könnyű. A plusz külső orrborításnak köszönhetően hosszú távon strapabíró.

 

Várjuk Önt üzletünkben, készséges kollégáink állnak rendelkezésére!

Baross utcai bolt

Budapest VIII. kerületében, a Baross utcában található Táblaboltunk alapterülete és választéka is jelentősen bővült többek között munkavédelmi cipők, mukavédelmi sapkák, sisakok, munkavédelmi ruhák, kesztyűk széles választékával.

 

Amennyiben teheti, látogassa meg megújult üzletünket!

 

Az eddig megszokott magas színvonalú kiszolgálás mellett, óriási tábla és öntapadó választékunk mellett most már megvásárolhatja a biztonságos munkavégzéshez elengedhetetlen egyéni védőeszközöket, munkavédelmi felszereléseket, valamint munkaruháinkat.

 

Amennyiben munkavédelemmel kapcsolatos szolgáltatásaink iránt érdeklődik, kattintson ide!