Barion Pixel

Táblák | Feliratok | Reklámtechnika

tabla.hu
Napo és a munkavédelem

Napo és a munkavédelmi jelzések

Kínálatunkban megtalálhatók a munkahelyeken alkalmazandó tűzvédelmi, érintésvédelmi, munkavédelmi táblák és matricák. Valamint megtalálható néhány gyakran használt egyéni védőeszköz is.

 

A Napo-figura több, mint 25 éve hívja fel a figyelmet a munkavédelem fontosságára

 

A Napo sorozat első filmje bemutatja a munkahelyen található egészségügyi és biztonsági jelzéseket és szimbólumokat. Hasznos útmutatót nyújt az új alkalmazottak számára, és fontos emlékeztető a többi dolgozó számára.

 

Különböző munkahelyi helyzeteket mutat be, ahol fontosak a biztonsági jelzések. Ez a film minden munkahelyi ágazatban, minden alkalmazott számára hasznos, különösen a tapasztalatokat szerző fiatalok számára.

 

A kisfilmek célja, hogy tájékoztassa a közönséget a munkahelyi biztonsági táblákról, népszerűsítse a táblák tiszteletben tartásának fontosságát, valamint a jelzések jelentésének megismerését azonosítását formájukon és színükön keresztül. Az fenti videóban 13 ilyen kisfilm nézhető meg összefűzve.

 

Minden kisfilm egy olyan munkahelyzetről szól, ahol Napo olyan jelekkel szembesül, amelyek életre kelnek, hogy megtanítsák neki a jelentésüket és a biztonság fontosságát.

 

A kisfilmek bemutatják, hogy mi történik a táblák figyelmen kívül hagyása esetén, valamint bemutatja a táblák hatékony működésének technikai és szervezési akadályait.

 


 

Napo a jelzések fontossága mellett rengeteg egyéb munkavédelemmel kapcsolatos veszélyre hívja fel a figyelmet, például a vegyi anyagok veszélyeire

 

vagy hogy a magasban végzett munka kockázatos tevékenység. A magasból való leeséses balesetek gyakran súlyos sérülést vagy halált okoznak

 

 

További videók Napo hivatalos youtube csatornáján.

 

 

Kínálatunkban megtalálhatók a  munkahelyeken alkalmazandó tűzvédelmi, érintésvédelmi, munkavédelmi táblák és matricák. Valamint megtalálható néhány gyakran használt egyéni védőeszköz is.

A Napo-figura születése

 

Napo figurája munkavédelmi kommunikációs szakemberek kis csoportjának eredeti ötlete nyomán született válaszul a különféle kultúrákban élő, más nyelveken beszélő és eltérő gyakorlati igényekkel rendelkező dolgozó embereket egyaránt megszólítani képes, színvonalas és országoktól független információs termékek iránti igényre. A filmeknek nem az a célja, hogy egyetlen témát átfogóan lefedjenek, sőt képző- és oktatófilmnek sem tekinthetők. Napónak és barátainak az a szerepe, hogy megnyerő karaktereken, szórakoztató történeteken keresztül, humorral és könnyed megközelítéssel kedvet csináljanak a munkavédelemmel való foglalatossághoz.

A „Biztonság és mosoly – ezzel járul hozzá Napo a biztonságosabb, egészségesebb és jobb munkahelyek létrehozásához. A filmek mindegyike több európai intézmény koprodukciója.