Barion Pixel

Táblák | Feliratok | Reklámtechnika

tabla.hu

Pályázatok

A kedvezményezett neve: AFV Agárdi FILMNYOMÓ Vállalkozás Ipari, Kereskedelmi, Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram

A szerződött kölcsön összege: 107 000 000,- Ft

A projekt azonosító száma: GINOP-8.3.5-18/B 

 

Forgóeszközfinanszírozás tartalmának rövid bemutatása: 

A projekt keretében az AFV Kft. a forgóeszköz hitel felvételével készlet és működési költségeket tudott megfinanszírozni, ezzel biztosítva vállalkozásunk forgóeszközellátását és működésünk likviditását.

A kedvezményezett neve: AFV Agárdi FILMNYOMÓ Vállalkozás Ipari, Kereskedelmi, Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: Eszközbeszerzés megvalósítása az AFV Kft. -nél

A szerződött támogatás összege: 19.005.987,- Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 70%

A projekt fizika befejezésének dátuma: 2021.05.04.

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-02887

A projekt tartalmának bemutatása:

 A projekt alapvető célja teljesen új termelő eszközök beszerzése az alábbiak szerint: – 1 db INTEC COLORFALRE 350 EFFEKTFÓLIÁZÓ GÉP beszerzése – 1 db GEMINI AUTOMATA FORMAKIVÁGÓ GÉP beszerzése – 1 db XANTÉ EN/PRESS színes digitális nyomógép beszerzése – 1 db ATMACE710 SZITANYOMÓGÉP beszerzése Az eszközbeszerzés megvalósítása a Kft. számára több szempontból is kiemelkedő fontosságú. Az effektfóliázó gép beszerzésével három művelet elvégzésre is lehetőség nyílik, úgymint fóliázás, laminálás, metallizált fóliák felvitele, 3D effektfóliák felvitele. A formakivágó gép beszerzése egy digitális stanc megoldást jelent íves öntapadókhoz és dobozkartonhoz, mely automatikus adagolórendszerével termelékeny megoldást kínál íves alapanyagok digitális formakivágására. A színes digitális nyomógép sokféle média használatát biztosítja, széles mérettartományban: papír és vinil öntapadókra, tasakokra, borítékokra, íves anyagokra. A szitanyomógép alkalmas kemény, nem rugalmas, nem deformálódó felületek precíziós szitanyomására (névtáblák, matricák, táblák, poszterek, levonók, sík film, sík lap, áramkör stb.). A fenti eszközök beszerzésével megújul a termékek gyártásának technikai háttere, magasabb minőségű termékek gyártására leszünk képesek kevesebb idő alatta, mely növeli a termelési kapacitásokat. A különböző feliratok, táblák gyártása során az egyes elemekkel szemben folyamatosan növekvő elvárás a fokozott minőség, a tartósság, valamint a minél magasabb színvonalú esztétikai megjelenés, valamint minőség, mely igényeket csak akkor lehet maradéktalanul kielégíteni, ha megfelelő, azaz korszerű technikai berendezések állnak vállalkozásunk rendelkezésére. A vevői igények maradéktalan kielégítése mellett fontos cél a hatékonyság, a gyorsaság, és a kapacitások, a termelékenység növelése is, továbbá a Kft. piaci pozícióinak megőrzése, melyhez nagyban hozzájárul a fenti korszerű eszközök beszerzése. A Kft. az új gépek beszerzésével a termékek esztétikai minőségét is növelni tudja, mely ezen a piacon igen fontos versenytényező. A projekt keretében beszerzésre kerülő új technológiával rendelkező gépek megfelelő képzettségű szakembergárdát igényelnek, mely humánerőforrás állománnyal cégünk rendelkezik. Az új gépek beszerzésének következtében az új technológiai megoldások rendelkezésre állásával a Kft. olyan termékek gyártását is el tudja vállalni, amelyek gyártására jelenleg nem voltak adottak a feltételek, ezáltal bővül a Kft. termékeinek köre, illetve profilja, mely egyben vevőkörbővülést is eredményez. Az eszköz beszerzése nagyban hozzájárul a Kft. kapacitásainak bővítéséhez, piaci céljainak eléréséhez.

A projekt eredményeként a beszerzésre kerülő gépet kezelő személyek munkájára hosszú távon szükség lesz, illetve a vállalkozásunk több olyan típusú munkát tud vállalni, amely elvégzéséhez ezen eszköz szükséges, így a munkavállalói létszám növekedését eredményezheti a fejlesztés. A koronavírus miatti 2020. első felében elszenvedett árbevétel csökkenést így 2020. második félévében megpróbáljuk ellensúlyozni, és egyrészt a megtartott munkaerőt mind inkább optimálisan használni, mind pedig új munka vállalása révén új munkavállalók felvételét indukálni.

Kedvezményezett neve: AFV Agárdi FILMNYOMÓ Vállalkozás Ipari, Kereskedelmi, Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe: Az AFV Kft. eszközbeszerzési beruházása
Szerződött vissza nem térítendő támogatás összege: 5 477 277 Ft
Támogatás mértéke: 30 %
A projekt befejezési dátuma: 2018.09.11.
Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.3-8-1-4-16-2017-01556

A projekt tartalmának bemutatása:
A projektünk legfontosabb eredménye, az új Dener CNC 3100/6 mm AS Guillotine lemezolló megvásárlása volt. Önköltségeink csökkenését fogja eredményezni az új gép a munkaórák hatékony kihasználása végett, valamint a pontatlanságból eredő selejt képződés is elkerülhető. Költségcsökkentő tényező a gép 4 alsó és 2 felső vágóéllel való rendelkezése, amely hosszabb élettartamot biztosít javítás nélkül. Az általunk választott gép nagy merevségű kerettel rendelkezik. A robbantási hézag és a vágási szög beállítása automatikusan történik anyagminőség és vastagság szerint. A munkaterület LED-es világítással van ellátva. A vágási pontosságot lézeres jelölőfény is segíti. Vágóhossza 3.120 mm, vágókapacitása 6 mm, vágószöge 0,5 -2 fok, ütés sebessége 18 ütés/perc, motorteljesítménye 11 kW. ESA 530 CNC vezérlő rendszerrel felszerelt gép, amely az élhajlítókon is használatos, így megkönnyíti a programozási ismereteket, és csak egy vezérlő típus elsajátítása szükséges több gép kezeléséhez. is A vezérlő rendelkezik motoros hátsó ütköző vezérléssel, visszavonással, löket számlálóval és akár 99 programhellyel. A motoros hátsó ütköző vezérlése 2 sebességű AC vezérléssel bír. Referencia pont nem is szükséges, a vezérlő mindig emlékszik az utolsó pozícióra. Alaptartozéka a teljes munkaidő és teljes vágás számláló. A CNC technológiának köszönhetően az új berendezéssel egy tábla lemezre számítógéppel megtervezett teríték kivágása is lehetséges, az eddigi 1,5 mm vastagság helyett 6 mm vastag anyag vágására is alkalmas.

Munkavállalóink a legmodernebb, munkabiztonsági szempontból a legújabb fejlesztésekkel ellátott gépeken, fantasztikus, modern, 21. századi körülmények között dolgozhatnak egy fejlődő, stabil pénzügyi helyzetű komoly perspektívákkal rendelkező cégben. Az új gép beszerzésekor kiemelten figyeltünk a hatékonyságára, energiatakarékosságára és alacsony üzemeltetési költségére. Beruházásunk révén releváns, piacon elfoglalt pozícióink tovább erősödnek. Folyamatosan fejlődünk, erősödünk, hiszen megalakulásunk óta jelentősen növelni tudtuk árbevételünket és főleg profitunkat. A beruházás által jobban védve leszünk a képzett munkaerő elvándorlásától. Mindazonáltal a kapacitásunk emelkedésével – ezt megtámogatva megfelelő marketing tevékenységgel -, árbevétel növelést is tervezünk. Megnyílik a lehetőség további terjeszkedésre. Piacunkon már jelenleg is a legnagyobbak közé számítunk. A fentieken kívül folyamatosan azon dolgozunk, hogy jobb minőségben és rövidebb határidőkkel tudjuk vevőinket kiszolgálni. Elengedhetetlen, hogy a piac változásait figyelemmel tartsuk és azonnal reagálni tudjunk rá. Ehhez szükséges a munkaerő illetve a vezetőség folyamatos képzése, oktatása és motiválása. Ezt részben cégen belül, részben külső segítséggel oldjuk meg. Társaságunknál fontos a jó munkamorál, ezt kellemes környezettel és baráti hangnemmel érjük el.

Kedvezményezett neve: AFV Agárdi FILMNYOMÓ Vállalkozás Ipari, Kereskedelmi, Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe: Rugalmas AFV
Szerződött támogatás összege: 14 639 500 Ft
Támogatás mértéke: 100%
Projekt tervezett befejezési dátuma: 2017.12.11.
Projekt azonosító száma: GINOP-5.3.2-16-2016-00213

Az AFV Kft. célja, hogy rugalmas foglalkoztatási formákat vezessen be a vállalkozásnál, és az ehhez szükséges munkaszervezési folyamatainkat, illetve a cég működését, eszközparkját, is ehhez igazítsa, továbbá, hogy az otthonról végzett munkát a lehető legjobban támogassa.
A vállalkozás profiljából adódóan speciális ismeretekkel rendelkező szakembereket foglalkoztat, akik nehezen fellelhetők a munkaerőpiacon, ezért a vállalkozás vezetői számára kiemelt fontosságú a munkatársak megtartása, a dolgozók elégedettségének növelése, amelynek egyik lehetséges eszköze a rugalmas foglalkoztatás bevezetése. 17 fő munkavállaló munkaköre kerül átalakításra.
A Nemzetgazdasági Minisztérium által támogatott projekt az Európai Szociális Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból vissza nem térítendő támogatás formájában kerül finanszírozásra.

A projekt az Európai Unió támogatásával,
az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Projekt neve: AFV Agárdi Filmnyomó Vállalkozás Ipari, Kereskedelmi, Szolgáltató Kft.

átfogó munkahelyi képzése 2007–2008 között

 

 

Projekt azonosítószáma: TÁMOP-2.1.3-07/1-2007-0042

Projekt helyszíne: 4030 Debrecen, Tarányi József utca 2.

Projektünk keretében 6 képzést valósítottunk meg:      

 

 1. Értékesítés fejlesztés kurzus – akkreditációs lajstromszám: PL-1449 
  óraszám: 112 óra, résztvevők száma: 15 fõ

 2. Vállalati együttműködés és hatékonyságfejlesztés – akkreditációs lajstromszám: PL-1574
  óraszám: 112 óra, résztvevők száma: 26 fő

 3. Vezetőképzés – akkreditációs lajstromszám: PL-1448
  óraszám: 44 óra, résztvevők száma: 5 fõ
 1. Targoncavezető képzés (nehézgép kezelő) – OKJ-szám: 31 5256 03
  óraszám: 56 óra, résztvevők száma: 2 fõ
 1. Hegesztőképzés – OKJ-szám: 31 5233 01
  óraszám: 120 óra, résztvevők száma: 2 fõ
 1. Informatikai képzés – akkreditációs lajstromszám: PL-1053/119
  óraszám: 120 óra, résztvevők száma: 26 fõ

 

A projekt keretében megvalósult képzések hatására érzékelhetően javult munkatársaink szakmai, kommunikációs és informatikai készsége, különösen utóbbi, az ECDL-képzéseknek köszönhetően. További hozadéka a képzési projektünknek, hogy vezetésünk új lendületet kapott, és új perspektívák nyíltak meg számára a cég jövőjét és stratégiai tervezését illetően.

 

A projekt összköltsége:
12 420 000 Ft, amelyből az elnyert támogatás összege 9 936 000 Ft

 

Kedvezményezett neve és elérhetősége:
AFV Agárdi Filmnyomó Vállalkozás Ipari, Kereskedelmi, Szolgáltató Kft.
4034 Debrecen, Mák u. 18.
Tel.: 06 (52) 415-701
Fax: 06 (52) 471-880
www.tabla.hu
[email protected]

 

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége:
ESZA – ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.
1134 Budapest, Váci út 45. „C” épület
Tel.: 06 (1) 273-42-50
www.esza.hu
[email protected]

 

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) honlapja:
www.nfu.hu
[email protected]
Tel.: 06 (40) 638-638

Pályázatok

A kedvezményezett neve: AFV Agárdi FILMNYOMÓ Vállalkozás Ipari, Kereskedelmi, Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram

A szerződött kölcsön összege: 107 000 000,- Ft

A projekt azonosító száma: GINOP-8.3.5-18/B 

 

Forgóeszközfinanszírozás tartalmának rövid bemutatása: 

A projekt keretében az AFV Kft. a forgóeszköz hitel felvételével készlet és működési költségeket tudott megfinanszírozni, ezzel biztosítva vállalkozásunk forgóeszközellátását és működésünk likviditását.

A kedvezményezett neve: AFV Agárdi FILMNYOMÓ Vállalkozás Ipari, Kereskedelmi, Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: Eszközbeszerzés megvalósítása az AFV Kft. -nél

A szerződött támogatás összege: 19.005.987,- Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 70%

A projekt fizika befejezésének dátuma: 2021.05.04.

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-02887

A projekt tartalmának bemutatása:

 A projekt alapvető célja teljesen új termelő eszközök beszerzése az alábbiak szerint: – 1 db INTEC COLORFALRE 350 EFFEKTFÓLIÁZÓ GÉP beszerzése – 1 db GEMINI AUTOMATA FORMAKIVÁGÓ GÉP beszerzése – 1 db XANTÉ EN/PRESS színes digitális nyomógép beszerzése – 1 db ATMACE710 SZITANYOMÓGÉP beszerzése Az eszközbeszerzés megvalósítása a Kft. számára több szempontból is kiemelkedő fontosságú. Az effektfóliázó gép beszerzésével három művelet elvégzésre is lehetőség nyílik, úgymint fóliázás, laminálás, metallizált fóliák felvitele, 3D effektfóliák felvitele. A formakivágó gép beszerzése egy digitális stanc megoldást jelent íves öntapadókhoz és dobozkartonhoz, mely automatikus adagolórendszerével termelékeny megoldást kínál íves alapanyagok digitális formakivágására. A színes digitális nyomógép sokféle média használatát biztosítja, széles mérettartományban: papír és vinil öntapadókra, tasakokra, borítékokra, íves anyagokra. A szitanyomógép alkalmas kemény, nem rugalmas, nem deformálódó felületek precíziós szitanyomására (névtáblák, matricák, táblák, poszterek, levonók, sík film, sík lap, áramkör stb.). A fenti eszközök beszerzésével megújul a termékek gyártásának technikai háttere, magasabb minőségű termékek gyártására leszünk képesek kevesebb idő alatta, mely növeli a termelési kapacitásokat. A különböző feliratok, táblák gyártása során az egyes elemekkel szemben folyamatosan növekvő elvárás a fokozott minőség, a tartósság, valamint a minél magasabb színvonalú esztétikai megjelenés, valamint minőség, mely igényeket csak akkor lehet maradéktalanul kielégíteni, ha megfelelő, azaz korszerű technikai berendezések állnak vállalkozásunk rendelkezésére. A vevői igények maradéktalan kielégítése mellett fontos cél a hatékonyság, a gyorsaság, és a kapacitások, a termelékenység növelése is, továbbá a Kft. piaci pozícióinak megőrzése, melyhez nagyban hozzájárul a fenti korszerű eszközök beszerzése. A Kft. az új gépek beszerzésével a termékek esztétikai minőségét is növelni tudja, mely ezen a piacon igen fontos versenytényező. A projekt keretében beszerzésre kerülő új technológiával rendelkező gépek megfelelő képzettségű szakembergárdát igényelnek, mely humánerőforrás állománnyal cégünk rendelkezik. Az új gépek beszerzésének következtében az új technológiai megoldások rendelkezésre állásával a Kft. olyan termékek gyártását is el tudja vállalni, amelyek gyártására jelenleg nem voltak adottak a feltételek, ezáltal bővül a Kft. termékeinek köre, illetve profilja, mely egyben vevőkörbővülést is eredményez. Az eszköz beszerzése nagyban hozzájárul a Kft. kapacitásainak bővítéséhez, piaci céljainak eléréséhez.

A projekt eredményeként a beszerzésre kerülő gépet kezelő személyek munkájára hosszú távon szükség lesz, illetve a vállalkozásunk több olyan típusú munkát tud vállalni, amely elvégzéséhez ezen eszköz szükséges, így a munkavállalói létszám növekedését eredményezheti a fejlesztés. A koronavírus miatti 2020. első felében elszenvedett árbevétel csökkenést így 2020. második félévében megpróbáljuk ellensúlyozni, és egyrészt a megtartott munkaerőt mind inkább optimálisan használni, mind pedig új munka vállalása révén új munkavállalók felvételét indukálni.

Kedvezményezett neve: AFV Agárdi FILMNYOMÓ Vállalkozás Ipari, Kereskedelmi, Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe: Az AFV Kft. eszközbeszerzési beruházása
Szerződött vissza nem térítendő támogatás összege: 5 477 277 Ft
Támogatás mértéke: 30 %
A projekt befejezési dátuma: 2018.09.11.
Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.3-8-1-4-16-2017-01556

A projekt tartalmának bemutatása:
A projektünk legfontosabb eredménye, az új Dener CNC 3100/6 mm AS Guillotine lemezolló megvásárlása volt. Önköltségeink csökkenését fogja eredményezni az új gép a munkaórák hatékony kihasználása végett, valamint a pontatlanságból eredő selejt képződés is elkerülhető. Költségcsökkentő tényező a gép 4 alsó és 2 felső vágóéllel való rendelkezése, amely hosszabb élettartamot biztosít javítás nélkül. Az általunk választott gép nagy merevségű kerettel rendelkezik. A robbantási hézag és a vágási szög beállítása automatikusan történik anyagminőség és vastagság szerint. A munkaterület LED-es világítással van ellátva. A vágási pontosságot lézeres jelölőfény is segíti. Vágóhossza 3.120 mm, vágókapacitása 6 mm, vágószöge 0,5 -2 fok, ütés sebessége 18 ütés/perc, motorteljesítménye 11 kW. ESA 530 CNC vezérlő rendszerrel felszerelt gép, amely az élhajlítókon is használatos, így megkönnyíti a programozási ismereteket, és csak egy vezérlő típus elsajátítása szükséges több gép kezeléséhez. is A vezérlő rendelkezik motoros hátsó ütköző vezérléssel, visszavonással, löket számlálóval és akár 99 programhellyel. A motoros hátsó ütköző vezérlése 2 sebességű AC vezérléssel bír. Referencia pont nem is szükséges, a vezérlő mindig emlékszik az utolsó pozícióra. Alaptartozéka a teljes munkaidő és teljes vágás számláló. A CNC technológiának köszönhetően az új berendezéssel egy tábla lemezre számítógéppel megtervezett teríték kivágása is lehetséges, az eddigi 1,5 mm vastagság helyett 6 mm vastag anyag vágására is alkalmas.

Munkavállalóink a legmodernebb, munkabiztonsági szempontból a legújabb fejlesztésekkel ellátott gépeken, fantasztikus, modern, 21. századi körülmények között dolgozhatnak egy fejlődő, stabil pénzügyi helyzetű komoly perspektívákkal rendelkező cégben. Az új gép beszerzésekor kiemelten figyeltünk a hatékonyságára, energiatakarékosságára és alacsony üzemeltetési költségére. Beruházásunk révén releváns, piacon elfoglalt pozícióink tovább erősödnek. Folyamatosan fejlődünk, erősödünk, hiszen megalakulásunk óta jelentősen növelni tudtuk árbevételünket és főleg profitunkat. A beruházás által jobban védve leszünk a képzett munkaerő elvándorlásától. Mindazonáltal a kapacitásunk emelkedésével – ezt megtámogatva megfelelő marketing tevékenységgel -, árbevétel növelést is tervezünk. Megnyílik a lehetőség további terjeszkedésre. Piacunkon már jelenleg is a legnagyobbak közé számítunk. A fentieken kívül folyamatosan azon dolgozunk, hogy jobb minőségben és rövidebb határidőkkel tudjuk vevőinket kiszolgálni. Elengedhetetlen, hogy a piac változásait figyelemmel tartsuk és azonnal reagálni tudjunk rá. Ehhez szükséges a munkaerő illetve a vezetőség folyamatos képzése, oktatása és motiválása. Ezt részben cégen belül, részben külső segítséggel oldjuk meg. Társaságunknál fontos a jó munkamorál, ezt kellemes környezettel és baráti hangnemmel érjük el.

Kedvezményezett neve: AFV Agárdi FILMNYOMÓ Vállalkozás Ipari, Kereskedelmi, Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe: Rugalmas AFV
Szerződött támogatás összege: 14 639 500 Ft
Támogatás mértéke: 100%
Projekt tervezett befejezési dátuma: 2017.12.11.
Projekt azonosító száma: GINOP-5.3.2-16-2016-00213

Az AFV Kft. célja, hogy rugalmas foglalkoztatási formákat vezessen be a vállalkozásnál, és az ehhez szükséges munkaszervezési folyamatainkat, illetve a cég működését, eszközparkját, is ehhez igazítsa, továbbá, hogy az otthonról végzett munkát a lehető legjobban támogassa.
A vállalkozás profiljából adódóan speciális ismeretekkel rendelkező szakembereket foglalkoztat, akik nehezen fellelhetők a munkaerőpiacon, ezért a vállalkozás vezetői számára kiemelt fontosságú a munkatársak megtartása, a dolgozók elégedettségének növelése, amelynek egyik lehetséges eszköze a rugalmas foglalkoztatás bevezetése. 17 fő munkavállaló munkaköre kerül átalakításra.
A Nemzetgazdasági Minisztérium által támogatott projekt az Európai Szociális Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból vissza nem térítendő támogatás formájában kerül finanszírozásra.

A projekt az Európai Unió támogatásával,
az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Projekt neve: AFV Agárdi Filmnyomó Vállalkozás Ipari, Kereskedelmi, Szolgáltató Kft.

átfogó munkahelyi képzése 2007–2008 között

 

 

Projekt azonosítószáma: TÁMOP-2.1.3-07/1-2007-0042

Projekt helyszíne: 4030 Debrecen, Tarányi József utca 2.

Projektünk keretében 6 képzést valósítottunk meg:      

 

 1. Értékesítés fejlesztés kurzus – akkreditációs lajstromszám: PL-1449 
  óraszám: 112 óra, résztvevők száma: 15 fõ

 2. Vállalati együttműködés és hatékonyságfejlesztés – akkreditációs lajstromszám: PL-1574
  óraszám: 112 óra, résztvevők száma: 26 fő

 3. Vezetőképzés – akkreditációs lajstromszám: PL-1448
  óraszám: 44 óra, résztvevők száma: 5 fõ
 1. Targoncavezető képzés (nehézgép kezelő) – OKJ-szám: 31 5256 03
  óraszám: 56 óra, résztvevők száma: 2 fõ
 1. Hegesztőképzés – OKJ-szám: 31 5233 01
  óraszám: 120 óra, résztvevők száma: 2 fõ
 1. Informatikai képzés – akkreditációs lajstromszám: PL-1053/119
  óraszám: 120 óra, résztvevők száma: 26 fõ

 

A projekt keretében megvalósult képzések hatására érzékelhetően javult munkatársaink szakmai, kommunikációs és informatikai készsége, különösen utóbbi, az ECDL-képzéseknek köszönhetően. További hozadéka a képzési projektünknek, hogy vezetésünk új lendületet kapott, és új perspektívák nyíltak meg számára a cég jövőjét és stratégiai tervezését illetően.

 

A projekt összköltsége:
12 420 000 Ft, amelyből az elnyert támogatás összege 9 936 000 Ft

 

Kedvezményezett neve és elérhetősége:
AFV Agárdi Filmnyomó Vállalkozás Ipari, Kereskedelmi, Szolgáltató Kft.
4034 Debrecen, Mák u. 18.
Tel.: 06 (52) 415-701
Fax: 06 (52) 471-880
www.tabla.hu
[email protected]

 

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége:
ESZA – ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.
1134 Budapest, Váci út 45. „C” épület
Tel.: 06 (1) 273-42-50
www.esza.hu
[email protected]

 

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) honlapja:
www.nfu.hu
[email protected]
Tel.: 06 (40) 638-638

Európai Uniós támogatásból megvalósuló fejlesztések