Barion Pixel

Táblák | Feliratok | Reklámtechnika

tabla.hu

Szolgáltatásaink

Munkavédelmi felmérés

A munkahelyi balesetmegelőzés egyik legfontosabb és legalapvetőbb feltétele a jól átgondolt és jól elhelyezett munkavédelmi feliratozás, táblázás. Segítünk Önnek meghatározni, hogy milyen feliratok hiányoznak az Ön telephelyén; milyen feliratokat, milyen táblákat hova kell elhelyeznie, hogy megfeleljen az aktuális jogszabályoknak. Igény esetén teljes szolgáltatást tudunk nyújtani, a felméréstől a gyártáson át a telepítésig.

 

Keressen minket elérhetőségeinken!

Tűzvédelmi felmérés

Alacsonyan telepített utánvilágító menekülési rendszerre van szüksége? Szeretne költséget csökkenteni és az akkumulátoros irányfényeket lecserélni költségmentes utánvilágító táblákra? Hiányoznak a legalapvetőbb tűzvédelmi táblák? Szeretne megfelelni az aktuális jogszabályoknak? Menekülési terv készítésére kötelezett és szeretné azt szabvány szerint elkészíttetni? Szeretne arról megbizonyosodni, hogy szabványos jelölések vannak kihelyezve Önnél?

 

Keressen minket és segítünk megoldani felmerülő feladatait!

Telepítés

Nem csak megvásárolni, hanem kihelyeztetni is szeretné tábláit? Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen az ország egész területén, sőt az országhatáron túl is vállaljuk tábláink szakszerű telepítését. Irodai tájékoztató rendszer, tűzvédelmi táblázás, munkavédelmi táblázás, KRESZ táblák és oszlopok telepítése, dekorációs munkák bel- és kültéren.

Grafikai tervezés

Egyszerű reklámtábla? Névjegykártya? Esetleg logótervezés? Vagy komplett arculati megjelenés? Amennyiben tőlünk rendel egyedi feliratot, táblát, az ajánlatunk minden esetben tartalmaz egy alap grafikai tervezést. Viszont amennyiben Önnek komplexebb grafikai tervezésre van szüksége, szintén tudunk segíteni. Kérje ajánlatunkat!